maria-sonberg-2MARIA SONBERG

Kraniell Osteopat DO, MSCCO, BSc (Hons) Ost, PGDip Animal Ost, BSc Physio

Telefon: 40 55 51 74
Epost: mariaosteopat@gmail.com

Maria er opprinnelig utdannet i England på European School of Osteopathy, med en Bachelor of Science Honours Degree i osteopati. Hun jobbet da som osteopat på en rekke klinikker i England, før hun startet sin egen klinikk (Clapham Osteopathic Practice) med sin partner i London.

Etter studiet gjennomførte Maria åtte år med videreutdanning i kraniell, biodynamisk, pediatrisk og obstetrisk osteopati i England, Sveits og Amerika.

Maria har spesialisert seg på behandling av barn, nyfødte, gravide (svangerskap og postpartum) og personer med kompliserte kroniske lidelser. Hun behandler også pasienter med fordøyelsesproblemer, idrettsskader, hodepine og stressrelaterte problemer. Måten Sonberg jobber på innebærer en subtil, men effektiv behandling av kroppen som en helhet. Målet er å komme til kjernen av problemet.

Maria har en tidligere utdanning i fysioterapi fra Fontys Hogenscholen i Eindhoven i Nederland. Hun har også en Postgraduate Diploma i dyreosteopati, og spesialiserer seg på behandling av hunder, katter og hester.

Maria har publisert en artikkel i The British Journal of Osteopathic Medicine og i Tyske Osteopathische Medizin: «Can osteopathy help women with a history of hypothyroidism and musculoskeletal complaints?»

Hun er internasjonal assistent ved European School of Osteopathy og medlem av Sutherland Cranial College of Osteopathy. Hun er registrert i General Osteopathic Council i Storbritannia, og er medlem av British Osteopathic Association og Norsk Osteopatforbund.