fasade-st-olav-tonsbergSt. Olav Helseklinikk arbeider hele tiden med å utvikle og utvide sine behandlingstilbud på klinikken i Tønsberg. I den anledning tilbyr vi deg muligheten for å arbeide sammen med oss.

Vi har ledige og tilpassede lokaler, en rekke pasienter og klienter som daglig frekventerer klinikken vår for ulike behandlingsbehov. Vi ser at det vil ligge stort potensiale for den rette til å kunne utnytte eksisterende klientmasse samt tilføre nye og relaterte behandlingstilbud til klinikken.

St Olav Helseklinikk tilbyr svært gode muligheter til deg som arbeider alene, ønsker å starte eller allerede har en egen praksis med egne pasienter og klienter. Vi ønsker å være en klinikk der leger og komplementær-medisinske terapeuter samarbeider på tvers av profesjonsgrenser.

Dette for å kunne tilby et bedre og mer helhetlig helsetilbud. Vi ønsker å invitere deg som er terapeut, massør, fotterapeut, osteopat, gynekolog, psykolog eller arbeider med helse, terapi og behandling generelt, velkommen til klinikken vår – og til et engasjert miljø hvor alle drar nytte av hverandres kompetanse og nettverk, i tillegg til en sosial arbeidshverdag. Vårt eksisterende tilbud består fra før av akupunktører, fysioterapeut, kiropraktor, naprapat, gestaltterapeut og massasje/muskelterapeuter. Nå ønsker vi å knytte til oss flere vi kan spille på lag med – enten med samme fag eller noen som arbeider med andre medisinske eller terapeutiske retninger.

Som medspiller hos oss, vil du fortsatt arbeide for deg selv, være selvstendig næringsdrivende og ha leieavtale med klinikken, men samtidig nyte godt av alt det samarbeidet gir; både i forhold til nye klienter, ulik kompetanse, vekstmuligheter og læremuligheter.

Vi tilbyr gode betingelser for den rette. Klinikken er smakfullt innredet til sitt formål og fremstår lys og stilfull.
Vi holder til i den ærverdige Mindegården i St. Olavsgate, sentralt i Tønsberg. Kontakt Erik Vinje Olbjørn for en uforpliktende prat på telefon 48 10 28 93 eller til erikolbj@online.no.